Përshkrimi

STUDIO IGLI: Cilësi superiore, Standard dhe Profesionalizëm!
STUDIO IGLI: Weddings video & Photography!!
STUDIO IGLI: Studio filmi / televizive, xhirime dhe montazhe HD, xhirime me drone, fotografi profesionale, videoklipe, spote publicitare dhe gjithçka në koherencë me shijet më të mira të klientelës. Plotësim dhe tejkalim i kërkesave të klientit dhe çmim konkurrues.
STUDIO IGLI: Investim teknologjik i fjalës së fundit me kamera dhe aparate fotografik; Skuadër profesionale dhe korrekte në çdo punë të kryer; Projekte dhe porosi në metropol dhe gjithë Shqipërinë, unike, mbreslënëse dhe të papërsëritshme.
STUDIO IGLI: Përkushtim i vazhdueshëm; Teknologji e përparuar; Standard europian; Pikë e fortë referimi në treg dhe lidership vizionar, Ju mirëpresim!

Video