Përshkrimi

STRATI COMPANY SHPK
Lider në tregun shqiptar !!
E lançuar në vitin 2002 në tregun shqiptar sot, është një lider i vërtetë dhe plot reputacion.
STRATI COMPANY SHPK: Import të lule natyrale dhe bimë dekorative dhe të gjithë aksesorëve që mund të ketë nevojë një dyqan lulesh apo organizimi i një eventi. Importin kompania e realizon kryesisht nga Hollanda dhe Ekuadori. Megjithatë, bashkëpunimi me mjaft kompani lulesh dhe bimësh dekorative brenda/jashtë vendit mbetet gjithnjë i hapur.
STRATI COMPANY SHPK: Klientët tanë janë të gjithë klientë të shumicës. Kompani e ndërmarrje publike e private. Rezultatet janë mbreslënëse dhe të prekshme.
STRATI COMPANY SHPK: Jemi në treg për të plotësuar të gjitha kërkesat e klientit. Në sasi, cilësi dhe çmimin më konkurrues. Skuadra jonë prej më shumë se 15 personash është gjithmonë e gatshme të ofrojë ndihmën dhe asistencën e duhur për klientelën. Për të shërbyer tek çdo lloj biznesi lulesh të cilin ne e furnizojmë apo për të qenë pjesë e suksesit të eventeve unike.
STRATI COMPANY SHPK: Në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovë, gjithashtu. Produktet tona udhëheqin në treg duke u afishuar dhe identifikuar menjëherë nga klientela. Bashkëpunimi me partnerët dhe suksesi i përbashkët mbetet tjetër prioritet i kompanisë dhe stafit drejtues të saj.
STRATI COMPANY SHPK: Profesionalizën, korrektesë, vizion zhvillimor dhe një pikë e fortë referimi për klientin. Ju mirëpresim!