Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

SHKOM BLETA: Dasma, Evente, Bar – Restorant, një kombinim i përsosur i investimit në kompleks me shërbimin / kujdesin ndaj klientit!! Një nga ambientet më interesante në qarkun e Tiranës dhe më gjerë. Për investimet kohë pas kohe dhe në dinamikë. Për kujdesin ndaj klientit, cilësinë e gatimeve, shumëllojshmërinë e zgjedhjeve në menu dhe çmimin konkurrues.
SHKOM BLETA: Bar – Restorant dhe gatime tradicionale, menu e përzgjedhur dhe shije në çdo kohë. Staf profesional dhe miqësor, çdo gjë ‘’si në shtëpi’’.
SHKOM BLETA: Dasma, gëzime familjare, festa mes miqve dhe evente të paharrueshme.
SHKOM BLETA – Salla për dasma: 450 vende, një investim në shërbim të klientit. Në cilësi, design, komfort dhe unike në kompozim.
SHKOM BLETA – Salla për evente: 160 vende. Plotësim i pritshmërive të klientit dhe standard.
SHKOM BLETA – Salla antike: 150 vende. Aty ku mbretëron qetësia dhe shija e pafund. Ju mirëpresim!!

Video