Përshkrimi

SHIJAKU GROUP
Lider në tregun shqiptar!!
SHIJAKU GROUP: Një kompani lider në tregtimin e materialeve të ndërtimit. Mjaft e njohur në tregun metropolitan, në aksin Tiranë-Milot dhe në gjithë Shqipërinë, gjithashtu.
SHIJAKU GROUP: Fabrikë tullash, industri e konstruksioneve, investime cilësore në hidrocentrale si ‘Koka & Ergi Energy’, prodhim në sasi dhe cilësi.
SHIJAKU GROUP: Gjithashtu, investime edhe në hoteleri-turizëm, pikërisht tek ‘Best Western Premier Ark Hotel’ në Rinas ngjitur me aeroportin e Tiranës. Ky hotel është përveçse pikëtakimi i parë me metropolin edhe një margaritar i turizmit shqiptar.
SHIJAKU GROUP: Edhe tregtim i mallrave industriale dhe ushqimore.
SHIJAKU GROUP: Funksionon si një kompani perëndimore me fuqi ekonomike në treg, kujdes dinamik ndaj klientelës, skuadra novatore, lidership vizionar dhe çmime shumë të mira.
SHIJAKU GROUP: Prodhim, tregtim, standard dhe natyrisht gjendet në toplistën e kompanive më të mira në Shqipëri.