Përshkrimi

SERVIS VASILI
Vetëm për Land Rover dhe Range Rover!!
SERVIS VASILI: Është padyshim një nga autoserviset lider në Qarkun e Tiranës dhe gjendet në toplistën e autoserviseve më të mira shqiptare.
SERVIS VASILI: I fokusuar kryesisht për makinat Land Rover e Range Rover, është shndërruar në një pikë të rëndësishme referimi për klientelën.
SERVIS VASILI: Kontroll i makinës, servis, pjesë këmbimi, aksesorë dhe shërbim i shpejtë.
SERVIS VASILI: Standard europian i shërbimit dhe pjesë këmbimi nga marka plot reputacion.
SERVIS VASILI: Kthime timoni, shërbime xhenerike, riparime të motorit, riparime kambio automatike dhe manual si edhe shndërrime të makinave për jashtë rrugës-offroad.
SERVIS VASILI: Mbetet gjithnjë streha e parë ku makinat tuaja Land Rover dhe Range Rover marrin një fuqi të re dhe një shërbim plot cilësi dhe standard, gjithashtu.
SERVIS VASILI: Aplikojmë çmimin më konkurrues në tregun metropolitan dhe shqiptar.
SERVIS VASILI: Punë të kryera me cilësi dhe në afat, besueshmëri në treg, klientë të kënaqur dhe pika më e rëndësishme e autoservisit për Land Rover / Range Rover në metropol.