Përshkrimi

SERVIS DAF
Standard dhe profesionalizëm!!
SERVIS DAF: Është padyshim një nga Serviset lider për kamiona në Shqipëri. Teknologji e përparuar dhe shërbim profesional, gjithashtu.
SERVIS DAF: Servis për kamiona; Pjesë këmbimi të përdorura dhe origjinale; Shitblerje të kamionëve; Punë të kryera me korrektesë dhe çmim konkurrues.
SERVIS DAF: Jemi në treg për të plotësuar kërkesat e klientit, për të përmbushur pritshmëritë e tyre, madje, për t’i kapërcyer ato.
SERVIS DAF: Misioni ynë, është shërbimi i shpejtë profesional sipas standartit europian.
SERVIS DAF: Vizioni ynë, është të jemi një prijës dinjitoz në tregun shqiptar e më gjerë.
SERVIS DAF: Kontaktoni me stafin tonë dhe merrni zgjidhjet e duhara e të shpejta. Ju mirëpresim!