Përshkrimi

SDAKU SHPK
Material Ndërtimor!!
SDAKU SHPK: Materiale ndërtimi me shumicë dhe pakicë si edhe furnizim pikash të ndryshme në të gjithë vendin.
SDAKU SHPK: Prej më shumë se 20 vitesh bashkëpunojmë me fabrikën e EDIL CENTRO-s, duke ofruar tulla e tjegulla për të gjithë Shqipërinë.
SDAKU SHPK: Hekur, Çimento, Inerte për biznese/kompani të ndryshme të fushës së ndërtimit. Partneritet i qëndrueshëm, korrektësi dhe fleksibilitet.
SDAKU SHPK: Pjesë e përditshmërisë sonë, është edhe Tjegulla Brass/bramac, Tondach dhe shumë lloje të tjera tjegullash importi ku cilësia e tyre është e dallueshme.
SDAKU SHPK: Zotërojmë një pjesë të mirë të tregut metropolitan dhe shqiptar të materialeve të ndërtimit duke u pozicionuar qartazi në këtë treg me kapacitete të konsiderueshme dhe çmime konkurruese, gjithashtu.
SDAKU SHPK: Standard, fuqi ekonomike në treg, lidership i Ri dhe plot vizion, ekspansion dhe plotësim i përpiktë i kërkesave të klientit, Ju mirëpresim!

Galeri