Përshkrimi

SCRAP TIRANA
Skrap, Plastikë, Qelq, Çmim konkurrues!!
SCRAP TIRANA: Grumbullim Skrapi, Plastike dhe Qelqi, Makina të përdorura etj. Korrektesë me klientin dhe çmimi më i mirë në metropolin shqiptar, gjithashtu!
SCRAP TIRANA: Një biznes i ri, por mjaft i qëndrueshëm në fushën e grumbullimit të skrapit. SCRAP TIRANA: Edhe grumbullime të bakrit, aluminit, kanaqeve, baterive dhe inoksit.
SCRAP TIRANA: Metalet me ngjyra dhe plastika janë elementet kryesore, por në fakt, ne grumbullojmë çdo gjë që lidhet me industrinë e riciklimit.
SCRAP TIRANA: Bashkëpunim me shumë biznese dhe kompani në metropolin shqiptar, matje të sakta të çdo lloj sasie produktesh, kujdes dinamik ndaj klientit, oferta të shumëllojshme dhe çmime shumë të mira. Ju mirëpresim!

Galeri