Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

SCRAP ALBANIA
Lider në tregun metropolitan !!
Një kompani lider në treg sa i takon grumbullimit të skrapit, metaleve me ngjyra (bakër, alumin, bronz etj. SCRAP ALBANIA: Grumbullim kanaqe në sasi të madhe, si edhe grumbullim plastike nga e gjithë Shqipëria. Një sistem modern grumbullimi, koleksionimi dhe peshimi gjithashtu. Ekip profesional dhe një drejtues vizionar i kompanisë sikurse është z.Flamur Lahi, e kanë listuar biznesin në toplistën e sipërmarrjeve më të mira në vend. Partneritet me ”Kurum International”, ”Al Sidenor” dhe mjaft kompani të tjera simotra në Kroaci, Turqi, Itali dhe mbarë Europën. SCRAP ALBANIA: Cilësi, standard, përkushtim, profesionalizëm, korrektesë dhe çmime mjaft të mira grumbullimi.