Përshkrimi

SAMINA AUTO4x4 SHPK
Standard dhe përkushtim!
Është qendra më e madhe e autoservisit për Land Rover dhe Range Rover në qarkun e Tiranës dhe kjo falë cilësisë së lartë dhe standardit europian që ofron në tregun shqiptar. Brenda magazinës së Samina Auto 4×4 do të gjeni pjesë këmbimi origjinale të pajisura me të gjitha çertifikatat e cilësisë si edhe pjesë të përdorura Land Rover.
SAMINA AUTO 4×4 SH.P. K: Eksperiencë shumëvjeçare, staf i kualifikuar, asistencë teknike, teknologji bashkëkohore, shërbim korrekt dhe profesional për: Diagnostikim me kompjuter të makinës tuaj; riparime elektrike, xhenerike dhe motorrike; aksesorë Land Rover (bodykit, parakolp, prapakolp, stopa, fenerë, organella etj). SAMINA AUTO4x4: Gjithnjë e para, ju mirëpresim!

Video