Përshkrimi

RRUGIA TRANS SHPK
Transport kombëtar dhe ndërkombëtar !!
E themeluar në 1997-ën, sot kompania shfaqet në përmasat e një biznesi të stilit perëndimor, duke ofruar një shërbim cilësor për klientelën dhe çmim konkurrues, gjithashtu.
RRUGIA TRANS SHPK: Transport kombëtar dhe ndërkombëtar të mallrave; Magazinim i mallrave (magazinim, klasifikim, dorëzim) në Shqipëri dhe Itali; Kontroll i mjeteve në kohë reale; Asistencë doganore; Menaxhim arkivi.
RRUGIA TRANS SHPK: Misioni ynë është ti shërbejmë më mirë klientit i cili ka nevojë të zgjidh problemet e komplikuara për ngarkimin e mallrave të tij, një mision ky i përhershëm i kompanisë.
RRUGIA TRANS SHPK: Ne bëjmë diferencën në treg, me qëndrimin korrekt ndaj klientelës, profesionalizëm, shërbimin e ofruar për klientët dhe mirëqenien e të gjitha subjekteve që bashkëpunojnë me kompaninë tonë.
RRUGIA TRANS SHPK: Në vitin 2000, transportet ishin përqendruar vetëm në Itali dhe me një numër të kufizuar të klientëve. Ndërsa sot, shërbimi ynë është i shtrirë në të gjithë Europën. Dhe, kjo falë eksperiencës së madhe të punës në terren dhe drejtimit virtuoz të Forumit të Transportit, gjithashtu.
RRUGIA TRANS SHPK: Mjetet të cilat kryejmë shërbimet tona janë kryesisht koka tërheqese Euro 6, Euro 5, Euro 4, Gjysëm rimorkio, Frigorifer, Bot, të cilat kontrollohen me anë të sistemit Gps në kohë reale. Shërbimet dhe siguria e ngarkesës është e mundur nga marrëveshja që është lidhur ndërmjet Kompanisë së Sigurimeve ‘Intersig’ dhe ‘Rrugia Trans Shpk’ për mbulimin e çdo situate të papritur. Informacioni në kohë reale dhe teknologjia e avancuar, janë të tjera detaje të kompanisë.
RRUGIA TRANS SHPK: Eksperiencë, Besueshmëri, Përpikmëri, Standard europian dhe Lidership vizionar. Ju mirëpresim!