Të dhëna për biznesin

ROYAL BLUE BAR-RESTORANT
Na ndiqni

Përshkrimi

ROYAL BLUE BAR-RESTORANT
Kuzhinë mesdhetare, Standard !!
Një vend fantastik në Luginën e Patokut. Një kombinim i shkëlqyer mes arredimit të pa përsëritshëm dhe panoramës mbreslënëse të natyrës.
ROYAL BLUE BAR-RESTORANT: Gatime cilësore të peshkut dhe kuzhinë e zgjedhur mesdhetare. Specialitete peshku, trajtime të ndryshme antipastash dhe pjato peshku, fruta deti dhe një trend krejtësisht unik sa i përket ristoracionit në Patok.
ROYAL BLUE BAR-RESTORANT: Peshku i zonës, Gaforre e mbushur dhe Karkaleci me bajame, janë disa pjato të tjera mjaft të shijshme, pjesë e menusë së restorantit tonë.
ROYAL BLUE BAR-RESTORANT: Ne kemi investuar që miqtë tanë, klientët, familjarët, grupe të ndryshme shoqërore etj të jenë të kënaqura, jo vetëm ushqimin por edhe me qëndrimin e tyre në ambjentet e lokalit.
ROYAL BLUE BAR-RESTORANT: Kapacitet prej 350 personash, ambjente të kuruara në çdo detaj, brenda dhe në veranda buzë lagunës, gjelbërim, frymëmarrje e shtuar, parkim i bollshëm dhe mbi të gjitha një staf mjaft miqësor e profesional. Edhe organizime të ditëlindjeve, gëzime familjare, festa apo evente të ndryshme të paharrueshme.
ROYAL BLUE BAR-RESTORANT: Çdo gjë është e veshur me thjeshtësi, komfort dhe lux, ku ngjyrat e lehta dhe blu-ja janë mbizotëruese.
ROYAL BLUE BAR-RESTORANT: Pasioni i gatimit dhe vendi magjik i qetësisë / argëtimit ! Ju mirëpresim!