Përshkrimi

RJEPAJ ELEKTROMEKANIKA: Prerje me lazer; Konstruksione metalike; Panele elektrike; Panele matje nënstacioni; Bokse; Boks shpërndarje gas; Boks për matësa uji; Kaseta zjarrfikëse; Kaseta kolektori; Platforma lundrimi; Kanalina metalike; Pajisje për TU; Dollap metalik; Hidrante; Kuti postare etj.
RJEPAJ ELEKTROMEKANIKA: Përpunim metali me kontroll numerik CNC, prerje me Lazer, prerje me Punsonatriçe, përthyerje fletësh metalike, stampim, konstruksione metalike, saldatura mig – mag, tig, AC – DC, asamblim. Dizenjim produkti, prodhim, kontroll Teknik në proces. Prodhim sipas kërkesës së klientit civil / industrial. Lyerje me bojë me pjekje në 200 gradë celcius.
RJEPAJ ELEKTROMEKANIKA – MAKINERITË: Punsonatriçe LVD, Tranxha, Lazer prima power, Makineri dytësore, Bending LVD, Impiant lyerje, Teknologji EU.
RJEPAJ ELEKTROMEKANIKA: Nivel maksimal cilësie. Investimet e vazhdueshme në teknologji si dhe stafi i kualifikuar, na bëjnë të jemi të pregaditur për të ofruar një produkt / shërbim në nivelin maksimal të cilësisë.
RJEPAJ ELEKTROMEKANIKA – ORIENTIM i KLIENTIT: Orientojmë klientin drejt zhvillimit të produktit / shërbimit të kërkuar duke ofruar konsulencën tonë. Përshtasim kërkesën e klientit me normat dhe standardet EU.
RJEPAJ ELEKTROMEKANIKA – PËRMIRËSIM i VAZHDUESHËM: Me investimet teknologjike / industriale në kompani, me pajisje dhe teknologji të fundit, ne ofrojmë përmirësim të vazhdueshëm të procesit të prodhimit dhe të produkteve duke qenë konform kërkesave të tregut dhe standardeve të larta.
RJEPAJ ELEKTROMEKANIKA – VIZIONI: Vizioni i kompanisë sonë është i thjeshtë. Qëndrojmë pranë klientit për zgjidhje teknike sa më eficente dhe me kosto të ulët. Krijojmë gjithçka drejt perfeksionit. Marrim më të mirën në treg dhe bëjmë më të mirën. Kur ajo nuk ekziston, e projektojmë dhe e realizojmë. Prodhimi është më shumë sesa thjesht pjesë të vendosura së bashku. Është proces dijesh, idesh, testime parimesh dhe përsosje inxhinierike në asamblimin përfundimtar.
RJEPAJ ELEKTROMEKANIKA – HISTORIK I SHKURTËR: Një kompani e themeluar nga vëllezerit Arjanit & Hektor Rjepaj në vitin 2001. Ka nisur punën me produkte agromekanike gjysmë të gatshëm nga importi dhe nga viti 2005 fillon me investime në makineri për prodhim. Projekte civile dhe industriale dhe respekt për sygjerimet e partnerëve tanë profesionist. Një kompani e specializuar në sektorin e përpunimit të metaleve në të ftohtë. Tek ne klienti gjen një staf logjistik të aftë të projektojë, zhvillojë e asistojë në projekte dhe më tej garancinë e japin makineritë tona “CNC” duke mos harruar stafin e kualifikuar në prodhim deri tek kontrolli i cilesisë së produktit ҫ´ka ne na jep besim në treg.
RJEPAJ ELEKTROMEKANIKA: Standard, teknologji e përparuar, projekte ambicioze, Ju mirëpresim!!

Video