Përshkrimi

RISI KIDS
Blini online !!
Pajisje ushqyese; Aksesorë udhëtimi; Gjumë dhe pajisje shtëpiake; Produkte banjo; Produkte të sigurisë; Produkte nënë; Karroca etj. RISI KIDS: Tek ne do të gjeni gjithçka që i duhet fëmijës tuaj, me çmimet më të mira në treg dhe shërbim efikas dhe të shpejtë. RISI KIDS: Veshmbathje për fëmijë dhe lider në tregun e Kosovës. Modelet më të reja në treg, cilësi, standard, shumëllojshmëri zgjedhjesh, kënaqësi në blerje dhe oferta në dinamikë. RISI KIDS: Ofrojmë edhe blerje online!