Të dhëna për biznesin

RESTORANT ZEMRA E PATOKUT
Na ndiqni

Përshkrimi

RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: Ne jemi të dedikuar për të ofruar shërbimin më të mirë dhe tu ofrojmë një komoditet mbresëlënës.
RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: Është themeluar në vitin 2023 dhe prioriteti ynë është t’i japim klientit një eksperiencë kulinare dhe tradicionale me gatimet tona të veçanta.
RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: Mjedisi në të cilin vendoset restoranti ynë është i jashtëzakonshëm duke u mundësuar klientëve një pamje për tu mos u humbur.
RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: Paraqet në tregun e shërbimit një restorant tipik për klientët nga AL, KS e më gjerë. Në koncept, arredim dhe stilin e veçantë të funksionimit. Në harmonizimin me natyrën fantastike të lagunës së Patokut dhe ushqimin e shijshëm që ofron.
RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: Restorant tradicional me gatime deti, shumëllojshmëri e gatimeve dhe një staf profesional.
RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: Kapaciteti mbi 500 persona dhe një oaz i vërtetë kënaqësie.
RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: Edhe organizime mbreslënëse. Darka mes miqve, ditëlindje, evente të ndryshme etj. Një pikë referimi në treg.
RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: Edhe 8 (tetë) shtëpi druri deri në 15 persona secila prej tyre. RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: Një magji e vërtetë e shijes së papërsëritshme kombinuar me natyrën unike të Patokut të bukur.
RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: I vendosur në një nga zonat më atraktive të lagunës restoranti dhe ambjenti rrethues i tij rrezatojnë cilësi, standard dhe kujdes dinamik ndaj klientelës.
RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: Një panorama fantastike, menu e zgjedhur, çmim konkurrues, parkim i bollshëm dhe ndjesia e veçantë ‘’si në shtëpi’’.
RESTORANT ZEMRA E PATOKUT: Gatime të peshkut të freskët, traditë dhe shije!! Ju mirëpresim!!