Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

RESTORANT VËLLEZËRIT LLESHI
Gjithmonë një hap përpara!!
RESTORANT VËLLEZËRIT LLESHI: Impiant cilësor i organizimit të eventeve të paharrueshme. Sallë imperiale me kapacitet deri në 450 persona për dasma dhe gëzimet tuaja familjare.
RESTORANT VËLLEZËRIT LLESHI: Një investim unik, mbreslënës dhe plot design.
RESTORANT VËLLEZËRIT LLESHI: Koktejli organizohet në çdo detaj dhe kjo brenda godinës plot hijeshi. Tek restoranti ynë në dy sallat ngjitur shërbehet për klientët edhe në rastet e vakive dhe ofrohet një kapacitet ulësesh prej 800 persona.
RESTORANT VËLLEZËRIT LLESHI: Ambjente tërësisht të rinovuara dhe panoramë fantastike.
RESTORANT VËLLEZËRIT LLESHI: Gatime tradicionale dhe europiane, staf i përkushtuar dhe menu e organizuar në sintoni me dëshirat e klientelës.
RESTORANT VËLLEZËRIT LLESHI: Lidership vizionar, organizime të mrekullueshme, design, gjelbërim, investime të herë pas hershme në kompleks, parkim i bollshëm dhe çmime konkurruese. Ju mirëpresim!

Video