Të dhëna për biznesin

RESTORANT RENI - PATOK
Na ndiqni

Përshkrimi

RESTORANT RENI – PATOK: E lançuar në treg për të bërë diferencën me të tjerët. Për gatimet e shijshme, kujdesin ndaj klientit dhe çmimin konkurrues.
RESTORANT RENI – PATOK: Gatime të peshkut të freskët të Patokut, gatime të
rosa të egra, pjato pot shije dhe një panoramë fantastike për të kaluar vakte plot shije dhe kohë mjaft interesante e të paharrueshme me familjen, shoqërinë tuaj etj.
RESTORANT RENI – PATOK: 17 (shtatëmbëdhjetë) kabina për klientët tanë, 3 (tre) nga të cilat janë me një kapacitet mesatar prej 8 (tetë) personash dhe 14 (katërmbëdhjetë) të tjerat me një kapacitet mesatar prej 4-5 persona dhe një sallë e madhe prej 30 personash, gjithashtu.
RESTORANT RENI – PATOK: Gatime plot pasion, kënaqësi e klientit, menu e zgjedhur dhe pika e takimit për të gjithë miqtë tanë të cilët nuk janë të gatshëm të bëjnë kompromis me cilësinë.
RESTORANT RENI – PATOK: Tek ne do të gjeni gjithmonë mikpritje dhe profesionalizëm, shije e pafund të gjellëve dhe gatimeve dhe çmime mjaft konkurruese. Ju mirëpresim!