Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

RESTORANT NOKA
Dasma dhe Gëzime familjare, Evente unike dhe mbreslënëse!!
RESTORANT NOKA: Një restorant i klasit imperial nga më të mirët në Qarkun e Tiranës.
RESTORANT NOKA: Arredim dhe design neoklasik, pamje mahnitëse e paharrueshme.
RESTORANT NOKA: Organizim i përsosur i eventeve unike në llojin e tyre.
RESTORANT NOKA: Dasma, fejesa, festa të ndryshme shoqërore, ditëlindje, gëzime familjare. RESTORANT NOKA: Staf profesional pritje dhe shërbimi, gatime tradicionale dhe europiane.
RESTORANT NOKA: Jemi në treg për të plotësuar kërkesat dhe dëshirat e klientit me cilësi të lartë, standard dhe çmime konkurruese.
RESTORANT NOKA: Panoramë e bukur, ambjente të gjelbëruara dhe parkim i bollshëm, ju mirëpresim!