Të dhëna për biznesin

RESTORANT BELLA VITA
Na ndiqni

Përshkrimi

RESTORANT BELLA VITA
Delicious Seafood!!
RESTORANT BELLA VITA: Një restorant mjaft i veçantë në gatime, shërbim dhe koncept.
RESTORANT BELLA VITA: I vendosur këndshëm në një nga vendet më atraktive të Patokut ofron për klientët e saj ushqime të kuzhinës tradicionale dhe europiane, gatime të peshkut etj.
RESTORANT BELLA VITA: Cilësi të lartë shërbimi, ambjente panoramike të papërsëritshme, parkim i bollshëm dhe çmime mjaft konkurruese, gjithashtu.
RESTORANT BELLA VITA: Gatime të peshkut të freskët të lagunës, prodhime të detit, specialitete të kuzhinës italiane dhe të traditës në zonë, staf profesional dhe parking i garantuar.
RESTORANT BELLA VITA: Edhe gatime të shpendit të egër, shumëllojshmëri asortimentesh, organizime mbreslënëse të tilla si: ditëlindje, fejesa, festa miqësore, evente mes miqve etj, dhe të gjitha këto në një kapacitet afro 100 vendesh.
RESTORANT BELLA VITA: Ne duam që klientela të jenë e kënaqur me ushqimin e shijshëm të lokalit sikurse është e mrekulluar me natyrën fantastike të zonës dhe veçanërisht me ambjentet familjare të restorantit tonë.
RESTORANT BELLA VITA: Thjesht e paharrueshme, ju mirëpresim!