Përshkrimi

RELAX TRAVEL
Udhëtime turistike brenda / jashtë vendit: Shqipëri; Kosovë; Maqedoni e Veriut; Mali i Zi; Greqi; Kroaci; Turqi; Austri; Itali dhe të gjithë Europën! Udhëtime të paharrueshme, standard dhe çmimi më konkurrues në tregun shqiptar!
RELAX TRAVEL: Përfaqëson një kompani lider ne treg sa i takon organizimit të udhëtimeve turistike brenda / jashtë vendit. Kredibilitet, kujdes ndaj klientit, risi dhe çmim konkurrues.
RELAX TRAVEL: Udhëtime në të gjitha pikat dhe atraksionet turistike të Shqipërisë: Tropojë, Theth, Pukë, Dibër, Shkodër, Korçë, Përmet, Gjirokastër, Vlorë, Sarandë, Ksamil etj. Kudo ku është atdheu ynë i mrekullueshëm me të gjitha bukuritë mahnitëse të tij.
RELAX TRAVEL: Udhëtime turistike plot dëshirë në Kosovën tonë të shtrenjtë!! Në Prizren, Gjakovë, Pejë, Prishtinë, Ferizaj, Gjilan etj. Në zona dhe krahina të mbushura me histori patriotike shqiptare drithëruese dhe impiante turistike mbreslënëse.
RELAX TRAVEL: Udhëtime turistike dhe argëtuese në të gjitha vendet e Ballkanit: Greqi, Itali, Mal i Zi, Kroaci, Maqedoni e Veriut etj. Një parakalim në hartën turistike më trend të momentit.
RELAX TRAVEL: Udhëtime mjaft të bukura e të paharrueshmë gjithashtu në Turqi, Bullgari, Çeki, Poloni, Austri, Gjermani, Holandë dhe të gjitha vendet europiane.
RELAX TRAVEL: Një flotë gjigande dhe autobuz turistik mjaft cilësor. Autobuz të prodhimit të viteve të fundit dhe drejtues profesional dhe mjaft miqësor, gjithashtu. Drejtues të gatshëm për të shërbyer me cilësi, standard dhe fokus kryesor ‘klientin e kënaqur’.
RELAX TRAVEL: Edhe një flotë tjetër me shumë furgona për udhëtime turistike me pak njerëz. Për udhëtime brenda / jashtë vendit. Furgonat janë mjaft komod dhe janë marka lider në treg.
RELAX TRAVEL: Udhëtime turistike edhe për stafe të ndryshme të shkolla, universitete, kolegje etj. Për nxënës dhe maturantë. Për festat e 7-8 Marsit, për krishtlindje, vitin e Ri etj.
RELAX TRAVEL: Duam që pjesmarrësit në udhëtimet tona të jenë të kënaqur, të komentojnë për ne si një kompani që kujdeset për klientin dhe nuk cënon standartet më të larta turistike.
RELAX TRAVEL: Cilësi e lartë, skuadra profesionale, standard europian dhe udhëtime që mbeten gjatë në memorien e gjithsecilit!! Ju mirëpresim!