Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

QENANI INOX: Një ndërmarrje mjaft interesante në tregun shqiptar. Për produktet cilësore që ofron për klientin, korrektësinë dhe profesionalizmin.
QENANI INOX: Punime Inoxi dhe Hekuri në Shqipëri & Kosovë.
QENANI INOX: Prodhime cilësore inoksi ushqimor dhe pajisje inoksi të revizionuara për Kuzhina Bar-Restoranti, Piceri, Fastfood, Shtëpi, Hotele etj.
QENANI INOX: Ofrohen edhe punime te ndryshme inoksi – Depozita, Kangjella etj.
QENANI INOX: Eksperiencë shumëvjeçare dhe me klientelë mjaft të gjerë në Shqipëri.
QENANI INOX: Vazhdon të korr sukses duke ofruar shërbime dhe produkte profesionale, funksionale dhe të sigurta ne Kosovë dhe më gjerë.
QENANI INOX: Staf i kualifikuar dhe pajisjet më moderne për kuzhinën tuaj, duke realizuar prodhime me porosi për të plotësuar kërkesat e çdo klienti.
QENANI INOX: Edhe Punime Hekuri, Konstruksione dhe Punime Dekorative Hekuri etj.
QENANI INOX: Të gjitha Produktet e Inoksit për Guzhina; Depozita Inoksi Ushqimor dhe Punime të tjera Inoxi; Punime Hekuri etj. Ju mirëpresim!