Të dhëna për biznesin

PRIME MATERIALS
Na ndiqni

Përshkrimi

PRIME MATERIALS: Panele dekorative Bambu – shumicë – pakicë!! Për herë të parë në Shqipëri. Panele dekorative Bambu për të gjitha mobileritë shqiptare, cilësi maksimale!
PRIME MATERIALS: Paraqet në tregun shqiptar një nga ndërmarrjet më të veçanta dhe më interesante. Për llojin specifik të produkteve që distribuon, standardin e tyre dhe çmimet mjaft konkurruese. Për shërbimin korrekt ndaj klientit dhe asistencën e nevojshme.
PRIME MATERIALS: Pllakat Bambu janë zgjidhja më e Re dhe më inovative e dekorit të ambienteve të brendshme. Instalimi është shumë i lehtë dhe i shpejtë. Pllakat vijnë në tekstura të ndryshme dhe modele të ndryshme. Pllakat Bambu janë rezistente ndaj ujit dhe nxehtësisë. Me përdorimin e tyre mund të kursejmë kohë dhe para.
PRIME MATERIALS: Pllakat Bambu po përdoren gjithmonë e më shumë nga klientët të cilët finesën e ambienteve të tyre të punës apo rezidenciale e kanë një indikator prioritar. Ndaj, shumë mobileri me emër në vend janë klientët tanë besnik.
PRIME MATERIALS: Cilësi, Standard, Design, Çmim konkurrues. Ju mirëpresim!!