Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

PRENDI DECOR: Një nga kompanitë më interesante në fushën e ndërtimit dhe design-it mbreslënës. Një kompani referuese për inxhinier, arkitekt dhe individ që e duan ‘’të bukurën’’.
PRENDI DECOR – PRODUKTE: Prodhime betoni; Ndërtime parmakë ballkonesh; Zgara – Furra; Parmakë betoni; Bazamente; Lavamane; Vazo; Pllaka dekorative; Tavolina; Stola + Kosha; Gur të bardhë; Çezme; Zgara; Shatrivane; Kuzhinier; Kërpudha; Dekorative; Statuja etj.
PRENDI DECOR: Mbi 500 produkte / artikuj dhe forma të ndryshme betoni, mbi 500 artikuj ku puna është e përkthyer në produkte cilësore dhe, që mbeten gjatë në memorien e klientelës.
PRENDI DECOR: Vizioni i kompanisë është për ta kthejmë punën / angazhimin e stafit / produktet në imazhe dhe vepra arti. Në produkte sipas standardit europian!
PRENDI DECOR: Duam që klientët të jenë të kënaqur me produktet që porosisin tek ne, me shërbimin e ofruar dhe çmimin mjaft konkurrues, gjithashtu.
PRENDI DECOR: Punojmë në të gjithë Shqipërinë!! Për individë dhe kompani të ndryshme biznesi. Produktet dhe punimet tona gjenden në vila dhe rezidenca, pallate, objekte civile dhe industriale, qendra tregtare dhe godina komerciale. Cilësia dhe profesionalizmi i spikatur janë pjesë e përditshmërisë sonë. Ju mirëpresim!!