Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

PREMIUM BMW MOTORS
Cilësi, Standard, Profesionalizëm !!
PREMIUM BMW MOTORS: Auto servis vetëm për BMW. Tek ne gjeni zgjidhje të shpejta, të vërteta, me cikël të mbyllur dhe profesionale, gjithashtu. Jemi në treg për të bërë diferencën impresionuese dhe për t’u paraprirë kërkesave më të larta të klientelës.
PREMIUM BMW MOTORS: Shërbime Xhenerike dhe Motorike për BMW-në tuaj !
PREMIUM BMW MOTORS: Shërbime të Kambio-s, Kodifikime, Diagnostifikim kompjuterik të makinës, Programime, Shërbime elektrike, elektronike etj.
PREMIUM BMW MOTORS: Staf mjaft i përgaditur dhe problemzgjidhës, drejtues me vizion, investime të rëndësishme në teknologji dhe çmime konkurruese. Ju mirëpresim!