Përshkrimi

POTI SHPK: Lider në tregun metropolitan dhe shqiptar!!
POTI SHPK: Një kompani e cila operon mbi dhjetë vite në tregun shqiptar në bashkëpunim me kompanitë Poti s.r.l dhe Coop Emiliana Montaggi-Bologna–Italy.
POTI SHPK: Një kompani lider në tregun shqiptar për montimin e rafteve metalike të përdorura. Për supermarkete, magazina dhe kapanone. Cilësi produkti / shërbimi dhe çmim konkurrues.
POTI SHPK: Eksperienca dhe stafi i kualifikuar në këtë fushë na ndihmon të jemi pranë klientit në të gjitha nevojat që ai ka, si dizenjim, projektim, zbatim ashtu dhe asistencë të vazhdueshme dhe pas përfundimit të punës.
POTI SHPK: Rafte metalike për markete, supermarkete, kapanone dhe nevojat e biznesit.
POTI SHPK: Projektim, ndërtim, asistencë, mirëmbajtje në terren dhe garanci absolute.
POTI SHPK: Cikël i mbyllur i projekteve. Asistencë për zgjedhjet e klientit, projektim, ndërtim, mirëmbajtje dhe garanci absolute për të gjitha punët e zhvilluara në terren.
POTI SHPK: Edhe shërbim piruna, shërbim piatoforme, skela me çmim konkurrues.
POTI SHPK: Ofrojmë shitje / montim të produkteve, japim me qera dhe vlerësojmë raftet tuaja. Jemi fleksibël në çdo marrëdhënie tregtare me klientët.
POTI SHPK: Eksperiencë e madhe në treg, staf i kualifikuar dhe lidership vizionar!
POTI SHPK: Partner i POTI S.R.L dhe Coop Emiliana Montaggi-Bologna-Italy. Në fakt, POTI S.R.L përfaqëson një nga investimet më të mëdha të biznesit shqiptar në Itali dhe ruan një reputacion të pëlqyeshëm në tregun italian dhe europian.
POTI SHPK: Standard i lartë shërbimi dhe lider në tregun shqiptar! Ju mirëpresim!

Video