Përshkrimi

PLLUMI 87
Bar, Restorant, Evente, Karburant!!
PLLUMI 87: Bar neoklasik ku mbizotëron në arredim druri, xhami dhe guri.
PLLUMI 87: Bar në verandë, lulishte dhe ambjente të gjelbëruara, ambjente familjare të qeta.
PLLUMI 87: Restorant me gatime tradicionale dhe europiane, shërbime të pakrahasueshme dhe mjaft i njohur veçanërisht në aksin Lezhë-Tiranë.
PLLUMI 87: Sallë moderne eventesh për dasma, ditëlindje, gëzime familjare, shoqërore etj.
PLLUMI 87: Kuzhinë dhe menu tipike e lokalit, piceri me furrë druri, mish zgare, gatime të peshkut të freskët, perime me avull, asortimente bio, staf nga më të mirët në qarkun e Lezhës.
PLLUMI 87: Benzinatë, parkim pa limit dhe një vend fantastik qëndrimi.
PLLUMI 87: Qetësi, mikpritje dhe atmosferë! Ju mirëpresim!