Përshkrimi

PIRRAÇI-U6
Konstruksione Metalike !!
Pirraci-U6 operon në treg në sektorin e konstruksioneve metalike prej 20 vitesh me degët në Greqi-Kosovë-Maqedoni. Tashmë disponibiliteti i zyrës së projektimit hap dyert e shumëllojshmërisë së aktivitetit të kompanisë. Portofoli shumë cilësor i klientëve me të cilët Pirraci-U6 bashkëpunon, janë treguesit më të mirë të shërbimeve dhe produkteve cilësore që ofron kjo kompani. ‘I sigurt drejt së ardhmes’ nuk është vetëm slogani i Pirraci–U6 por është filozofia e kësaj kompanie.
Ne ofrojmë zgjidhje të reja teknike përmes prodhimit dhe ngritjes së strukturave prej çeliku me cilësi të lartë. Kompania ofron një ekspertizë të besueshme dhe profesionale, shërbim dhe çmim konkurrues. Ekipi ynë teknik dhe projektues asiston që nga konceptimi deri në realizimin e çdo ideje të klientit. Ne vazhdimisht investojmë në stafin tonë duke rritur aftësitë profesionale të tyre, përmes instruktimeve të sigurimit teknik dhe në makineritë më të fundit në mënyrë që të sigurojme cilësi maksimale për klientët tanë.

Video