Përshkrimi

ORA NEWS
Të parët për lajmin e fundit !!
ORA NEWS: Është televizioni lider në tregun e medias informative në shërbim të shqiptarëve, kudo që jetojnë brenda dhe jashtë kufijëve. Një televizion i standartit europian.
ORA NEWS: Skuadra kryengritëse dhe në shërbim të publikut të gjerë. Është padyshim televizioni më i pavarur në tregun mediatik dhe televizioni më ekuilibër gjithashtu.
ORA NEWS: Profesionalizëm, koherencë, audiencë dhe performancë e shtuar.
ORA NEWS raporton informacion të saktë dhe të konfirmuar.
ORA NEWS: Shpejtesi, Paanshmëri, Korrektësi, 24 Orë live, Lajme, Debate, Showbizz, Sport.

Video