Përshkrimi

OLIMPIA GIPS
Punime gipsi, prodhim i kornizave të allçisë, modele të personalizuara!!
OLIMPIA GIPS: Me qendër në Tiranë, prej vitesh jemi në tregun e prodhim / montim të dekoracioneve prej allçie me kompetencë profesionale, shumëllojshmëri produktesh dhe çmim konkurrues.
OLIMPIA GIPS: Stafi ynë përbëhet nga mjeshtra të punimit të allçisë në mënyrë artizanale, mjeshtra të punimeve të ndryshme të kartonxhesit, punimeve për mure ndarës me gipse, tavane të varur, gjithashtu dhe punime të personalizuara me allçi.
OLIMPIA GIPS: Baza e punës sonë të përditshme janë modelimet e personalizuara sipas dëshirës së klientëve ose projekteve të arkitektëve.
OLIMPIA GIPS: Cilësia e punimeve, korrektësia dhe çmimet konkurruese janë pikat e forta stacionare të aktivitetit tonë në tregun metropolitan dhe atë shqiptar.
OLIMPIA GIPS: Dekoracione artizanale allçie për tavane dhe mure; Dekore allçie për kollona dhe harqe; Korniza murale me allçi dhe gips; Dekoracione të personalizuara me allçi; Zbatime projektesh dhe punime me porosi të gipseve; Punim tavanesh të varura për salla eventesh dhe apartamente; Modelime me porosi me allçi dhe gips; Punime kartonxhezi; Veshje 3D dekorative murale; Korniza allçie me punim me dorë etj.
OLIMPIA GIPS: Plotësojmë / tejkalojmë kërkesat e klientelës duke zhvilluar projekte ambicioze dhe zhvilluar iniciativa profesionale të pakontestueshme.
OLIMPIA GIPS: Produkte cilësore, çmim konkurrues dhe lidership vizionar! Ju mirëpresim!!

Galeri