Përshkrimi

𝙊𝘿𝘼 𝙃𝙤𝙢𝙚 -SHTËPI E MOBILEVE
Arredim i stilit italian !!
𝙊𝘿𝘼 𝙃𝙤𝙢𝙚: Qendra më 𝙈𝙤𝙙𝙚𝙧𝙣𝙚 e mobileve në Kosovë dhe një nga bizneset më të rëndësishme në vend sa i takon mobilimit, design-it dhe arredimit të papërsëritshëm. Për cilësinë e produkteve, standartin që ofron në treg dhe çmimin mjaft konkurrues, gjithashtu.
𝙊𝘿𝘼 𝙃𝙤𝙢𝙚: Është vendi ku ju mund t’i realizoni ëndrrat tuaja për një shtëpi plot me elegancë dhe stil. Mobilim dhe arredim i stilit italian! Showroom-e gjigande, kualitet në çdo produkt, materiale të klasit A dhe të çertifikuara me standardin ISO 9001:2000.
𝙊𝘿𝘼 𝙃𝙤𝙢𝙚: Gjithçka për mobilimin dhe arredimin e ambjenteve tuaja rezidenciale, si vila, shtëpi, ambjente klasike e moderne etj.
𝙊𝘿𝘼 𝙃𝙤𝙢𝙚: Dhoma gjumi, garnitura, ndeje, trapezari, tavolina, karriga, dhoma fëmijësh, komoda, mobilime për ambiente të ndryshme familjare dhe komerciale.
𝙊𝘿𝘼 𝙃𝙤𝙢𝙚: Me modelet më Unike që ofron mbetet një pikë e fortë referimi për klientelën.
𝙊𝘿𝘼 𝙃𝙤𝙢𝙚: Cilësi e lartë e produktit / shërbimit, Standard europian, Design, Skuadër miqësore në shërbimin ndaj klientit, Lidership vizionar dhe Oferta në dinamikë! Ju mirëpresim!