Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

NTP BUSHATI
Cilësi dhe çmim konkurrues!!
NTP BUSHATI: Një biznes mjaft i suksesshëm në Kosovë sa i takon drurit dhe përpunimit të tij.
NTP BUSHATI: Prodhojmë dhe montojmë Llamperi, Dysheme, Villa druri dhe kjo me standartin më të lartë në treg sipas kërkesave të klientelës.
NTP BUSHATI: Puna e jonë është e shtrirë në të gjithë Kosovën dhe në Shqipëri, gjithashtu.
NTP BUSHATI: Ofrojmë komfort dhe funksionalitet të çdo objekti të ndërtuar nga skuadra jonë. Ofrojmë gjithashtu dhe realizimin në kohë të çdo porosie të klientit.
NTP BUSHATI: Shesim Drrasa të thata, Bungu, Brehu, Pishe, Traj, Listella etj. Për individë dhe biznese të ndryshme në Kosovë e jashtë saj.
NTP BUSHATI: Klientë të kënaqur dhe projekte të ndryshme e në rritje të kompanisë. Profesionistë të drurit dhe përpunimit të tij dhe çmime mjaft konkurruese. Ju mirëpresim!