Përshkrimi

NPT NOLI
Shitje e mjeteve bujqësore, të ndërtimtarisë dhe pjesë këmbimi !!
NPT NOLI: Shitje të mjeteve bujqesore dhe të ndërtimtarisë të importuara nga Zvicra dhe Europa. Është një nga ndërmarrjet më të mëdha në Kosovë për këto mjete, shumica prej tyre brende të njohura dhe plot reputacion.
NPT NOLI: Traktora të llojeve të ndryshme si: John Deere, Hurliman, Same etj.
NPT NOLI: Pjesë përcjellëse për traktora të llojeve të ndryshme.
NPT NOLI: Makineri të ndryshme si Kombanja, Eskavator, Damper, Kamionë etj.
NPT NOLI: Pjesë të ndryshme motorike si vajra, filtëra etj.
NPT NOLI: Misioni ynë është që çdo bujku ti ofrojmë Traktorin dhe mjetet më të mira me çmime të volitshme.
Vizioni ynë është që në vitet e ardhshme të zgjerojmë aktivitetin tonë.
NPT NOLI: 70% e kientëve tanë kthehen përsëri te ne, për të blerë mjetin tjetër të punës pas blerjes së parë.
NPT NOLI: Realizojmë shitje mbi 100 Traktora në vit, përveç paisjet e tjera.
NPT NOLI: Është padyshim në toplistën e kompanive më të njohura e më të suksesshme në Kosovë dhe një lider i padiskutueshëm në tregun mbarëshqiptar.
NPT NOLI: Shumëllojshmëri zgjedhjesh, ekip profesional dhe miqësor, asistencë në blerje, garanci, çmime konkurruese. Ju mirëpresim!