Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

NOKA RESTORANT KAMËZ
Evente unike !!
Një restorant i klasit imperial me një design neoklasik dhe organizim të eventeve unike në llojin e tyre. NOKA RESTORANT: Dasma, festa të ndryshme, ditëlindje, gëzime familjare dhe organizime të përsosura. NOKA RESTORANT: Staf profesional, gatime tradicionale dhe europiane në përputhje me dëshirat e klientit, çmime konkurruese, cilësi e lartë, standard, panoramë, amjente të gjelbëruara, parkim i bollshëm, ju mirëpresim!

Galeri