Përshkrimi

NBT OIL
Besueshmëri, Standard, Profesionalizëm, Produkte cilësore !!
Është padyshim një nga kompanitë lider sa i takon shërbimit cilësor ndaj klientelës dhe standartit europian që ofron në tregun shqiptar.
NBT OIL: Investime mjaft cilësore dhe një lidership vizionar në plotësim dinamik të kërkesave më të larta të klientëve nga Shqipëria, Kosova, Ballkani e më gjerë.
NBT OIL: Tek ne do të gjeni cilësi dhe shërbim profesional. Na vizitoni dhe do të mbeteni të kënaqur nga shërbimet tona.
NBT OIL: Karburant me standarte europiane.
NBT OIL: Restorant me gatime tradicionale dhe moderne.
NBT OIL: Hotel dhe Bar hapur 24 orë për ju.
NBT OIL: Servis i specializuar për shumë lloje automjetesh.
NBT OIL: Parkim, Lavazh dhe shumë shërbime të tjera.
NBT OIL: Jemi në treg, për të qenë të parët, për të performuar gjithnjë e në ngjitje dhe për të ofruar të gjitha parametrat e një shërbimi të papërsëritshëm.
NBT OIL: Besueshmëri, Standard, Profesionalizëm, Produkte cilësore ! Ju mirëpresim!