Përshkrimi

NAJKE DEKOR-PRIZREN
Punime të finiturës, Skuadër profesionale dhe kryengritëse!!
NAJKE DEKOR: Punime të Finiturës për shtëpi, vila, rezidenca, sallone ekskluzive dasmash, bar-restorante, pub-e, hotele, godina publike dhe jopublike, qendra tregtare dhe komerciale, zyra, ambjente biznesi, godina të ndryshme, showroom-e etj.
NAJKE DEKOR: Punime gipsi, sistem kapot, sufatime, grafiato, material ndërtimor i zgjedhur nga kompanitë dhe emrat më të mire në treg dhe çmime mjaft konkurruese.
NAJKE DEKOR: Një skuadër e vërtetë dhe kryengritëse në terren, realizim në kohë dhe me cilësi të çdo projekti apo porosi të klientit, besueshmëri, korrektesë, asistencë dhe një nga bizneset më të veçanta në qarkun e Prizrenit.
NAJKE DEKOR: E udhëhequr me vizion të qartë nga administratori i saj z.Ymer Bytyqi, kompania po përparon çdo vit e më shumë duke prekur majat e performancës dhe suksesit dhe duke u shndërruar në këtë mënyrë në një pikë të fortë referimi për klientelën!