Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

MUSTAFF-AL PARFUM
N1 #Parfum Xhepi në 🇦🇱
Only Official Distributor ALB
Dërgesa në të gjithë Shqipërinë
MUSTAFF-AL PARFUM: Është padyshim një nga kompanitë më interesante në tregun shqiptar dhe jo vetëm. Një kompani e Re, plot vitalitet dhe energji. Për produktet që distribuon, cilësinë e lartë të parfumeve, standartin dhe paketimin e ofruar në treg dhe çmimin tepër konkurrues.
MUSTAFF-AL PARFUM: Parfume për meshkuj dhe Parfume për femra. Është Nr 1 i parfumeve të xhepit në Shqipëri dhe një markë në ekspansion në tregun shqiptar.
MUSTAFF-AL PARFUM: Distributor i vetëm i markës së mirënjohur ‘Mustaff Parfum’ për Shqipërinë. Së shpejti edhe në tregun e Kosovës.
MUSTAFF-AL PARFUM: Ne duam që klientët tanë të jenë të kënaqur me produktet që porosisin, raportin cilësi-çmim dhe nivelin e lartë të shërbimit, gjithashtu.
MUSTAFF-AL PARFUM: Vizioni ynë është të kthehemi në një pikë të fortë referimi në treg dhe një emër i dashur dhe i respektuar për klientelën, gjithashtu.
MUSTAFF-AL PARFUM: Kryesisht Shitje me Shumicë, Standard europian, Skuadër profesionale, Korrektesë dhe Çmimet më të mira në treg. Ju mirëpresim!