Përshkrimi

MOUNTAIN RESORT ARXHENA
Qendër turistike rekreative!!
MOUNTAIN RESORT ARXHENA: Hotel-Resort-Ski Resort!
MOUNTAIN RESORT ARXHENA: Një qendër turistike rekreative që ofron: Mikpritje, risi dhe komoditet. Dhoma familjare, dhoma dyshe, njëshe dhe suita. Dhomat kanë një ambient çlodhës dhe qetësues, me nje pamje magjepsëse dhe shërbim 24 orë. Sallë takimesh, internet WI-FI falas, faks, shtyp, televizion, telekonferencë etj.
MOUNTAIN RESORT ARXHENA: Larg zhurmave të qytetit me një ambient jo rutinor paraqet një bukuri të rrallë natyrore, ku mbizotëron një ajër i pastër dhe me një pamje atraktive gjithashtu. MOUNTAIN RESORT ARXHENA: Restorant tradicional, ambjente të dekoruara në mes të bjeshkëve. Edhe fëmijët e kanë hapësirën e tyre, pa u penguar dhe pa u frikësuar nga trafiku-në një ambient të pastër dhe të hareshëm.
MOUNTAIN RESORT ARXHENA: Salla sportive, ambjente të pafund për ski, parkim i bollshëm, evente dhe organizime mbreslënëse!
MOUNTAIN RESORT ARXHENA: Me ne, në majë!

Video