Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

MOTEL INFINIT
Komoditet dhe Privatësi!!
MOTEL INFINIT: Një impiant modern shërbimi, ambjente të qeta dhe mjaft i veçantë për klientelën nga Kosova, Shqipëria e më gjerë.
MOTEL INFINIT: Ofrojmë dyzet e katër dhoma sipas standardit europian. Dhomat janë plot hijeshi, design, funksionale dhe mjaft të qeta për klientët tanë.
MOTEL INFINIT: Edhe dy dhoma VIP në shërbim të klientit.
MOTEL INFINIT: Pjesë e jona është gjithashtu një tjetër dhomë Extra VIP duke plotësuar kështu shkallën më të lartë të kërkesës për cilësi maksimale.
MOTEL INFINIT: Të gjitha dhomat janë të mirëmobiluara dhe me të gjithë aksesorët e nevojshëm. Ne ofrojmë edhe ushqime dhe shërbim në dhoma, wireless, parking.
MOTEL INFINIT: Klientë të kënaqur, staf miqësor dhe mjaft i veçantë në llojin e tij. Është padyshim një nga motelet më të mira në Kosovë.