Të dhëna për biznesin

MONI BAU SHPK
Na ndiqni

Përshkrimi

MONI BAU SHPK: Lider në cilësi, standard dhe çmim!!
Adresa1: Në Qendër të qytetit, afër Qylhan, Prizren.
Adresa2: Prizren-Suharekë, afër Tregut të Veturave.
Adresa3: Prizren-Kukës, Km1-rë, Prizren.
Adresa4: Tek Tranziti i Vjetër, Prizren.
MONI BAU SHPK: Porosit online në +383046836836 në VB dhe WH.
MONI BAU SHPK: Është padyshim një nga gjigandët e qendrave tregtare dhe industriale në Kosovë dhe në Toplistën e kompanive të Prizrenit, gjithashtu.
MONI BAU SHPK: E ka filluar me një aktivitet modest rreth viteve 90’, ndërsa sot shkëlqen në treg duke u ekspozuar si një nga kompanitë më të suksesshme jo vetëm në Prizren dhe Kosovë, por me fokus edhe Shqipërinë, pra, tregun mbarëshqiptar.
MONI BAU SHPK: E vendosur në 3(tre) adresa në qytetin e dytë më të madh të Kosovës, e udhëhequr nga menaxher profesionistë dhe e motivuar nga drejtues vizionar, kompania është mjaft e diferencuar nga konkurrentët për shumëllojshmëri produktesh, standartin që i ofron klientelës dhe çmimet konkurruese. Ne po rritemi çdo ditë. Në bazë të kërkesave të klientelës punojmë me fokus ‘’Rritjen tonë të vazhdueshme’’, kjo është edhe motoja e kompanisë.
MONI BAU SHPK, Veglari shtëpiake: Pajisje shtëpiake të ndryshmë që nga çekanët e peshave të ndryshme, dorëza për punëtori, metra, sharra, kapëse, fleta dhe diamant sharrë, etj.
MONI BAU SHPK, Materiale Elektrike: Elektroda dhe tela saldues, llamba ndriçimi, LED drita, ndërprerës, siguresa, kabllo rryme dhe të tjera nga firma dhe brende të ndryshme, etj.
MONI BAU SHPK, Semeringa: Produkte dhe lloje të semeringave të përshtatshme për cilëndo nga pajisjet që kanë nevojë për riparim, me përcjellëse gomat e madhësive të ndryshme.
MONI BAU SHPK, Pajisje për Sanitari: Çezme të ndryshme, për banjo, për kuzhinë (lavaman) dhe pajisjet përcjellëse të tyre, si gomat, ngjitëset e plastikës dhe materialeve të ndryshme.
MONI BAU SHPK, Hekurishte: Vida, zingjir dhe lidhëse, burgia të madhësive të ndryshme, bulona, cilindra dhe qindra, dorëza të dyerve dhe dritareve dhe shumë artikuj të tjerë.
MONI BAU SHPK, Makina Elektrike: Makina të prerjeve, të fuqive të ndryshme edhe atë të markave të njohura ndërkombëtare si BOSCH, METABO, MAKITA, DEWALT, HILTI etj. Të gjitha janë origjinale dhe posedojnë garancion.
MONI BAU SHPK, Veshje të punëtorëve: Në hekurishten tonë gjeni veshje për staf të punëtorëve dhe pajisje për mbrojtjen e punëtorëve nga rreziqet e mundshme të punës.
MONI BAU SHPK, Çelësa: Çelësa për përdorim shtëpiak dhe punëtorive, të paketuara dhe shitura me pakicë. Brende dhe çmime të ndryshme. Të gjitha i sjellim vetëm për ju!
MONI BAU SHPK, Prizreni ka vetëm një Bau: Moni Bau! Ju mirëpresim!