Përshkrimi

MOBILERIA REAL
Prodhim Mobiljesh dhe Arredime !!
Prodhim mobiljesh me porosi, ngjyra dhe design unik, asistencë për klientin, prodhime të linjës klasike dhe asaj moderne.
MOBILERIA REAL: Kuzhina, kolltuqe, kënde, tavolina, karrige, soxhorno, dhoma gjumi, arredime për zyra, shtëpi, vila, rezidenca, shkolla, bar-restorante, hotele, njësi publike, private dhe komerciale.
MOBILERIA REAL: Investime vit pas viti në makineritë e përpunim-drurit, duke instaluar në prodhim linjat e fundit të teknologjive më të përparuara të kohës. Investime gjithashtu në përzgjedhjen e një stafi kualitativ, në showroom-e, kujdesin ndaj klientit etj.
MOBILERIA REAL: Një biznes lider në Prizren dhe mjaft kredibil në Kosovë dhe Shqipëri. Një biznes që harmonizon në dinamikë design-in dhe investimet mbreslënëse.
MOBILERIA REAL: Mobilim dhe gjithçka nën asistencën e vazhdueshme të skuadrës sonë të arredimit. Ju mirëpresim!