Të dhëna për biznesin

MOBILERI VELLEZERIT XHEKA
Na ndiqni

Përshkrimi

MOBILERI VELLEZERIT XHEKA: Fabrikë mobilerie që prodhon në shkallë të gjerë (shumicë-pakicë) për tregun vendas, atë të Kosovës dhe më gjerë. Një skuadër mjaft e suksesshme, e udhëhequr nga cilësia dhe standarti më i përparuar në treg.
MOBILERI VELLEZERIT XHEKA: Mobilim total i ambjenteve tuaja të banimit, të punës dhe të biznesit me: kuzhina, dhoma gjumi, dhoma dite, soxhorno, tavolina-karrige, zyra, aksesorë arredues etj.
MOBILERI VELLEZERIT XHEKA: Mobilime për rezidenca, bar-restorante, hotele, resorte, zyra, shkolla, dyqane, qendra tregtare, komerciale dhe industriale.
MOBILERI VELLEZERIT XHEKA: Asistencë në blerje, shumëllojshmëri të zgjedhjeve dhe çdo gjë me porosi e cilësi të lartë, transport dhe gjithmonë çmimi më i mirë.
MOBILERI VELLEZERIT XHEKA: Jemi në treg për të plotësuar kërkesat më të larta të klientelës me produkte arreduese të shumëllojshme, për të ofruar asistencë dhe shërbim sipas standarteve europiane. Ju mirëpresim!!