Përshkrimi

MOBILERI QEHAJA: Një kompani lider në treg sa i takon cilësisë së produktit dhe standardit EU.
MOBILERI QEHAJA: Operon në treg që prej vitit 1993, duke prodhuar mobilje të cilësisë premium. Aftesia jonë për të kuptuar dhe plotësuar nevojat e klientëve tanë na bën sot lider në treg për prodhimin e mobiljeve më cilësore dhe që i përshtaten nevojave dhe dëshirave tuaja. MOBILERI QEHAJA: Të gjitha mobiljet tona prodhohen me shumë aftësi dhe mjeshtëri nga artizanët tanë. Puna jonë ndërlidh mendjen dhe duart së bashku, në një kërkim artizanal shumë delikat, intim dhe të përjetshëm.
MOBILERI QEHAJA: Garantojmë cilësi maksimale, transformimin e funksionalitetit në bukuri dhe personalizimin e mobiljeve tuaja sipas kërkesës suaj.
MOBILERI QEHAJA: E vendosur në Tiranë, ka krijuar një reputacion mbi kualitetin e përpunimit të drurit dhe zejtarinë e pastër. Përfaqëson një linjë mobilerie e krijuar nga zgjedhja e saktë e prodhimit dhe dizajnit të cilat i përkasin cilësisë më të lartë si dhe nga një balancim në mënyrë të përkryer i stilit klasik, neoklasik, modern dhe bashkëkohor.
MOBILERI QEHAJA: Punimi dhe shumëllojshmëria si dhe kujdesi i veçantë në detaje dhe në zgjedhjen e ngjyrave duke i dhënë rëndësi motiveve dekorative që janë gdhendur me kujdes në bordurë, kapakë, këmbë, etj.
MOBILERI QEHAJA: Bën të mundur transformimin e punës me dorë në një lluks të jetës.
MOBILERI QEHAJA: Të gjitha teknikat si gdhendja, lustrimi, llakimi, prarimi kryhen me dorë dhe janë ndërthurje e përsosur mes respektit për artin e bërjes së një mobiljeje dhe risive më të avancuara teknologjike në kuadër të sektorit dhe stilit mobilues.
MOBILERI QEHAJA: Gama e gjërë e produkteve dhe krijimi i moduleve të pafundme i mundëson klientët të përmbushin çdo nevojë dhe nga ana tjetër bën të mundur personalizimin sipas shijeve të tyre me qëllim të krijimit të mobiljeve me porosi.
MOBILERI QEHAJA: Një traditë e gjatë në dizajn së bashku me teknologjinë e lartë të punimit dhe montimit lejon produktet tona të dallohen për kualitetin e tyre më të lartë.
MOBILERI QEHAJA: Përpunim Druri; Gdhendje; Lustrim; Lakim; Punime me dorë; Punime me teknologji; Dhoma Dite; Shkallë të brendshme; Dhoma Gjumi; Dyer Druri; Kuzhina etj.
MOBILERI QEHAJA: Aftësia jonë për të kuptuar dhe plotësuar nevojat e klientëve tanë na bën sot lider në treg për prodhimin e mobiljeve më cilësore dhe që i përshtaten nevojave dhe dëshirave tuaja. Ju mirëpresim!!

Video