Përshkrimi

MOBILERI PLLUMI
Mobilje me porosi, shumëllojshmëri zgjedhjesh, design!!
MOBILERI PLLUMI: Paraqet në treg një nga impiantet më interesante të mobilimit për shtëpi / rezidenca, vila, bar – restorante, hotele / resorte, salla dasmash, zyra, dyqane, njësi të ndryshme shërbimi, kopshte, shkolla, universitete, ambjente komerciale etj.
MOBILERI PLLUMI: Cilësi, standard, korrektesë dhe profesionalizëm!
MOBILERI PLLUMI: Jemi në tregun metropolitan dhe shqiptar prej shumë vitesh duke shërbyer me profesionalizëm dhe korrektesë, cilësi, standard dhe design. Jemi në treg mbi të gjitha për të plotësuar kërkesat e një target grupi të madh klientësh me produkte cilësore dhe çmim konkurrues. Për t’u shndërruar kohë pas kohe në një pikë të fortë referimi për blerësit e shumtë anekënd vendit. Për arredime me standard EU dhe arredime të papërsëritshme, gjithashtu.
MOBILERI PLLUMI: Kënde, kolltuqe, dhoma gjumi, soxhorno, tavolina mesi, tavolina ngrënie, karrige, banakë, mbajtëse TV, portmonto, kuzhina, mobilime të ndryshme, design.
MOBILERI PLLUMI: Zgjidhni çdo gjë sipas dëshirës dhe stafi ynë ju shërben në afate optimale për porosinë tuaj. Mobiljet mund t’i gjeni në showroom-et tona ose mund t’i porositni pranë mobilerisë sonë. Në çdo rast do mund të keni asistencë dhe fleksibilitet nga ana e stafit tonë.
MOBILERI PLLUMI: Cilësi, standard, design, korrektesë dhe profesionalizëm! Ju mirëpresim!

Video