Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

MOBILERI NIKU
Shumicë dhe Pakicë !!
Prodhim cilësor i Mobiljeve, i të gjitha llojeve. Plotësojmë kërkesat e klientelës me Mobilje klasike dhe të linjës moderne, gjithashtu.
MOBILERI NIKU: Jemi në treg, për të plotësuar kërkesat më të larta të klientelës me standard, produkte plot design e në sintoni me ambjentet që do të arredohen.
MOBILERI NIKU: Kuzhina, Kënde dhe kolltuqe, Soxhorno, Dhoma gjumi për të rritur/fëmijë, Tavolina ngrënie dhe karrige, Tavolina mesi, Poltrona, Kolltuqe për lokale, hotele e resorte etj. Çdo produkt vjen me ngjyrat që ju dëshironi, e në një kohë të rakorduar mes palëve.
MOBILERI NIKU: Arredime për çdo lloj ambjenti familjar e biznesi, shërbimi dhe hotelier.
MOBILERI NIKU: Korrektësi, fleksibilitet, asistencë dhe çmime konkurruese. Ju mirëpresim!