Përshkrimi

MOBILERI NARDI: Një mobileri që prodhon në shkallë të gjerë dhe në bazë të porosive të klientelës. Prodhimet tona janë në rezidenca, bar-restorante, hotele / njësi biznesi etj. MOBILERI NARDI: Kuzhina, kënde, dhoma gjumi për të rritur / fëmijë, tavolina dhe karrige, komodina, pupa dhe stola me porosi, garderoba, dhoma dite etj.
MOBILERI NARDI: Çdo produkt zgjidhet nga klienti. Ai zgjedh llojin e arredimit, përmasat e produktit, ngjyra dhe design. Duke patur asistencën e stafit klienti realizon porosinë dhe rakordon afatet e ekzekutimit të saj. Gjithçka në koherencë me mundësitë e tij financiare.
MOBILERI NARDI: Jemi të angazhuar për të plotësuar kërkesat më të larta të klientelës. Jemi dhe do vazhdojmë të jemi në treg me korrektesë, besueshmëri dhe çmime mjaft konkurruese.
MOBILERI NARDI: Cilësi dhe shumëllojshmëri produktesh arreduese. Standard, shërbim profesional dhe klientë të kënaqur. Ju mirëpresim!!

Galeri