Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

METALIA TRANS
Transport mallra, zyra, mobilje etj. Transport brenda dhe jashtë vendit. Cilësi shërbimi, standard europian dhe çmim konkurrues!!
METALIA TRANS: Transport mallrash, transport zyrash etj. Në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi dhe gjithë Europën. Transporti i zyrave kryhet me punëtor ose pa punëtor.
METALIA TRANS: Përfaqëson në treg një kompani transporti plot kredibilitet, efiçencë, reputacion të vazhdueshëm dhe profesionalizëm.
METALIA TRANS: Mbi 10 vjet eksperiencë e vyer, mbreslënëse në tregun vendas dhe ndërkombëtar. Korrektesë dhe çmime mjaft konkurruese.
METALIA TRANS: Klienti është në qendër të gjithë veprimtarisë tonë të përditshme.
METALIA TRANS: Merret me transport mallrash të përgjithshme.
METALIA TRANS: Transporton kryesisht mobilje zyrash, mobilje shtëpiash.
METALIA TRANS: Operon duke transportuar me makina dhe kamiona me kontenier dhe vinc. METALIA TRANS: Transporti mund të kryhet me kamiona, furgona, kamioncina ose dumdum, varet nga sasia e produkteve që transporton ose nga preferenca e klienteve.
METALIA TRANS: Njihet për korrektësinë dhe seriozitetin në marrëdhënien e saj me klientin.
METALIA TRANS-SHËRBIME: Furgon për transporte mallrash, Zhvendosje mobiljesh për zyra,  Transport për mobilje zyre, Transport për mobilje shtëpiash, Transport pakice, Transport orendish shtëpiake, Transport mobiljesh, Transport mallrash, Transport mallrash me vinç, Transport mallrash me kontenier, Transport mallrash me frigorifer, Transport komplet, Transport grupazh, Transport dhe zhvendosje mallrash, Transferim mobiljesh, Shërbime transporti 24 orë, Shërbime transporti me ose pa punëtor, Transport me vinç, Transport në të gjithë Shqipërinë, Transportime materialesh për biznese të ndryshme, Kamiona me kontenierë për transport mallrash, Shërbim transporti brenda / jashtë Shqipërisë, Transport mallra dhe sende, Transferime, Transport mallrash me kamion, Transport me kamion me kontenier etj.
METALIA TRANS: Cilësi e lartë shërbimi, Shpejtësi në ekzekutimin e çdo porosie, Standard europian dhe Çmim konkurrues! Ju mirëpresim!

Video