Përshkrimi

METAL KOSOVA SHPK
Projektim, prodhim dhe montim i strukturave metalike në Kosovë, në të gjithë Europën, në Gjermani, Zvicër etj. Cilësi, standard dhe teknologji e përparuar!! Të përkushtuar për kualitet!!
METAL KOSOVA SHPK: Një kompani lider në fushën e konstruksioneve metalike në Republikën e Kosovës. Jemi në tregun kombëtar dhe europian të ndërtimit të konstruksioneve metalike duke qenë një vlerë reale dhe e shtuar, gjithashtu.
METAL KOSOVA SHPK: E pajisur me një flotë të madhe dhe cilësore të makinerive ushtron aktivitetin prej vitit 1999 si një kompani private në Ferizaj të Kosovës. Sot Metal Kosova numëron me qindra punëtor, kamionë transporti, auto–vinca, sharr për prerjen e profilave të çelikut, CNC plasma, makineri për eskavimin e dheut si: kamion, Renault Kerax 24m3, tipper, Lugë ngarkues Liebherr 4m3 capacity, Excavator Liebher Caterpillar 25 to 44 ton, Buldozers, Bucket truck lifts, transporter special për transportime të mjeteve te rënda etj.
METAL KOSOVA SHPK: Një organizim i përsosur sipas stilit perëndimor të një kompanie të suksesshme dhe plot rezultate. Roli i liderit dhe themeluesit Abdurrahman Behluli dhe eksperienca e tij e punës me konstruksionet e çelikut e ndihmoi kompaninë të triumfojë përballë shumë sfidave e vështirësive si një biznes i ri. Sot, kompania është e pozicionuar në treg me punë dhe vepra të spikatura në të gjithë Kosovën e më gjerë.
METAL KOSOVA SHPK: Misioni i kompanisë është projektimi dhe prodhimi i konstruksioneve të çelikut me cilësi të lartë, transporti ndërkombëtar, shërbimet me auto vinça, importi i paneleve të kulmit dhe murit, eskavimi i dheut, shërbime të ndryshme me autokran etj.
METAL KOSOVA SHPK: Transport të sigurt kombëtar dhe ndërkombëtar. I shpejtë dhe me kosto të volitshme. Ne jemi të përkushtuar për kualitet!
METAL KOSOVA SHPK: Klienti, është në qendër të vëmendjes! Duam që klientët të marrin jo vetë shërbim dhe produkte kualitative, por edhe çmime të volitshme dhe, kjo në dinamikë.
METAL KOSOVA SHPK: Kualitet, standard i lartë, vepra dhe projekte ambicioze, teknologji e avancuar në prodhim, vizion zhvillimor i biznesit dhe klientë besnik/potencial në përditshmëri. Ju mirëpresim!!