Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

MERMER GRANIT MIKELI
Cilësi, Design dhe Çmim konkurrues!!
MERMER GRANIT MIKELI: Përfaqëson një nga ndërmarrjet e reja dhe plot reputacion në qarkun e Tiranës. E lançuar në tregun metropolitan me fokus plotësimin e kërkesave të klientelës për mermer-granit cilësor sot, është një biznes i dallueshëm dhe një pikë referimi në treg.
MERMER GRANIT MIKELI: Banak kuzhine dhe tualeti; Lavamanë të ndryshëm mermeri; Oxhaqe të linjës moderne dhe klasike; Punime shkallësh; Bazamakë dritaresh; Veshje dyersh; Kollona mermeri; Kapitele, Tavolina, Statuja, Varre, Relieve; Arredime të jashtme; Punime artistike të ndryshme; Përpunim me standard i mermer-granitit dhe shërbim impresionues.
MERMER GRANIT MIKELI: Mermer-granite për bar-restorante, hotele, resorte, zyra, rezidenca, shkolla, qendra komerciale, objekte industriale, godina/ndërtesa publike dhe private.
MERMER GRANIT MIKELI: Mermer dhe granit cilësor, shumëllojshmëri produktesh në ngjyra dhe design, bashkëpunim me kompani serioze ndërkombëtare, standard dhe çmim konkurrues.
MERMER GRANIT MIKELI: Ne duam që klienti jo vetëm të vijë tek ne, por edhe të jetë i kënaqur me produktet tona dhe shërbimin e stafit, gjithashtu. Ndaj, jemi në gjendje të krijojmë, prodhojmë apo riprodhojmë çdo produkt që klienti dëshiron duke bërë kështu të mundur që ai të mbetet plotësisht i kënaqur dhe të kthehet përsëri.
MERMER GRANIT MIKELI: Jemi në rritje/ekspansion të vazhdueshëm me vizionin për t’u pozicionuar në qendër të kërkesave të klientit për produkte/shërbime cilësore dhe kjo në dinamikë. Ju mirëpresim!