Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

MATERIALE NDËRTIMI RADA: Aktivitet i lançuar në tregun metropolitan shqiptar prej më shumë se 2 (dy) dekadash duke performuar brenda këtij tregu dinamik me korrektesë, besueshmëri dhe profesionalizëm.
MATERIALE NDËRTIMI RADA: Tregtojmë materiale hidrosanitare, materiale elektrike. Me mijëra produkte të tilla gjenden në showroom-in tonë, marka të njohura kombëtare dhe ndërkombëtare.
MATERIALE NDËRTIMI RADA: Një larmi e produkteve elektroshtëpiake, vegla pune dhe bojëra. Për individë, grupe pune dhe biznese të ndryshme.
MATERIALE NDËRTIMI RADA: Materiale për sisteme izolimi, materiale të shumta ndërtimi, gjithçka e gjeni në showroom-in tonë me një shërbim profesional dhe çmim konkurrues.
MATERIALE NDËRTIMI RADA: Impiante vaditje për lulishte, zgjedhje dhe zgjidhje për kujdestarët e ambienteve të gjelbërta e më tej.
MATERIALE NDËRTIMI RADA: Sisteme ngrohje dhe panele diellore. Marka plot reputacion, asistencë për klientin dhe zvogëlim i ndjeshëm i kostove.
MATERIALE NDËRTIMI RADA: Hidrosanitare, elektrike, sisteme ngrohje, bojëra, kollë, fino, tuba, profile dhe mijëra produkte të tjera. Ju mirëpresim!!