Përshkrimi

MARTINI FURNITURE: Operojmë në fushën e projektimit dhe tregtimit të karrigeve dhe tavolinave për arredimin e lokaleve, restoranteve dhe hoteleve. Si një markë identifikuese e cilësisë në treg sjellim mjeshtëri në tregtimin e karrigeve prej alumini, metali, druri, tapiceri si dhe karrige të punuara me thurje.
MARTINI FURNITURE: Vijmë në treg për të zgjeruar kapacitetin e tij e për t’u përshtatur me kërkesat e klienteve duke ofruar një gamë të gjerë produktesh dhe çmim konkurrues.
MARTINI FURNITURE: Aplikojmë dizajn modern për të zhvilluar mobilje që mbeten të rëndësishme / efektive në një botë gjithnjë e në ndryshim, duke prodhuar një portofol të gjerë produktesh dhe një shërbim me standard europian, gjithashtu.
MARTINI FURNITURE: Materiale dhe teknikat më të fundit të prodhimit. Karrige për ambiente të brendshme / jashtme. Për vila, rezidenca, bar – restorante, hoteleri, zyra, dyqane, njësi komerciale, biznesi etj.
MARTINI FURNITURE: Karrige, tavolina, karrige të larta dhe stola, çadra, shezllone, poltrona, lëkundëse, ngjyra dhe design.
MARTINI FURNITURE: Cilësi e lartë, korrektesë, besueshmëri, shumëllojshmëri zgjedhjesh, fleksibilitet me klientët dhe çmim konkurrues. Ju mirëpresim!!